Trädfällning på Värmdö

Säker trädfällning av certifierad trädfällare.
även beskärning, flisning och bortforsling.

Söker du trädfällare på Värmdö?

Säker trädfällning i skärgårdsmiljö

Vi på Skärgårdsarboristerna erbjuder säker trädfällning anpassad efter tomtens förutsättningar. Vi är certifierade och utbildade trädfällare. Våra kunder är privatpersoner, företag, föreningar, samfälligheter och stiftelser på Värmdö och i Stockholms Skärgård.

Sektionsfällning och markfällning

Vi kan hjälpa till med allt från väldigt avancerade fällningsarbeten till lättare markfällningar. Står trädet trångt och det inte finns mycket plats så tas trädet ned i sektioner. Hänger trädet över ömtåliga föremål så hissas allt ned. Men finns det plats så är markfällning att föredra. Skärgårdsarboristerna tar också hand om stormfällda träd och arbetar regelbundet för Vattenfall.

RUT-avdrag gäller

De flesta av våra tjänster berättigar till RUT-avdrag. Vi redovisar till skatteverket och drar av rabatten direkt på fakturan. Läs mer på skatteverkets hemsida.

Fasta priser på trädfällning

Skärgårdsarboristerna erbjuder fasta priser på trädfällning, stubbfräsning, flisning och transporter.

offert »

Trädfällare Värmdö Arborist
Transportbåt Sjötransport bortforsling Värmdö

Bortforsling och flisning

Specialbyggd transportbåt

Med vår specialbyggda transportbåt som har en lastkapacitet på hela 2.5 ton transporterar vi maskiner och utrustning. Vi bortforslar även träd och stockar.

Flisning är bäst för miljön

Timberwolf 230 VTR är namnet på vår kraftiga flismaskin. Det finns inget miljövänligare sätt att ta hand om grenar, kvistar och mindre stockar på. Enklaste och bästa sättet är att flisa tillbaka det direkt till naturen, men vi kan självklart flisa i storsäckar för bortforsling.

Smidig och kraftfull skogsmaskin

Vi använder oss också av en modern skogsmaskin vid namn Alstor som byggts i Sverige. Maskinen kan liknas vid en fyrhjuling med vagn men är något större. En riktig trotjänare och den tar sig fram som inget annat. Maskinen har 8-hjulsdrift och dieselmotor och den kraftiga kranen är grunden till maskinens styrka.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information.

Beskärning av träd

Professionell beskärning av dina fruktträd

För att dina fruktträd ska hålla sig vackra och bära mycket frukt är det viktigt beskära på rätt sätt och i rätt tidsperiod.

Skärgårdsarboristerna erbjuder professionell beskärning av alla slags träd såsom: äppelträd, körsbärsträd, plommonträd och päronträd.

Vi har kunniga, utbildade och erfarna arborister / trädbeskärare i vårt företag. Genom att välja rätt person med rätt kompetens så kan vi rekommendera er och utföra beskärningsarbeten av olika sorters träd och utseende utifrån de bästa alternativen. Vi kan t.ex avgöra om trädet behöver omvårdas eller beskäras pga säkerhet / rasrisk.

Välkommen att kontakta oss för bokning av beskärning.

Beskärning fruktträd äppleträd Värmdö

Fasta priser för trädfällning på Värmdö.
Även bortforsling och flisning.
Transporterar med egen båt.